Νέα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

14 Σεπτεμβρίου 2015

contest2015

Για όλους εσάς που αγαπάτε τη φωτογραφία και θέλετε να δοκιμάσετε το ταλέντο σας, το Photoglobe Seminars σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε έναν ολοκληρωμένο κύκλο σεμιναρίων φωτογραφίας αλλά και μεμονωμένα workshops! Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό που ξεκινάει από σήμερα, (…)

Περισσότερα »

Μαθήματα φωτογραφίας και βίντεο στο Photoglobe Seminars

8 Σεπτεμβρίου 2014

Event / Open Call Φίλων της Φωτογραφίας 15 Σεπτεμβρίου 2014, 19:00 Βενιζέλου 23 (κέντρο), 4ος όροφος Το Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στον ατμοσφαιρικό χώρο του, τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, σε μία συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, (…)

Περισσότερα »

“Μεταξύ μας” Έκθεση φωτογραφίας

14 Ιουνίου 2014

«Η ζωή είναι όμορφη, οποιαδήποτε κι αν είναι.» Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε Το photoglobe seminars σας προσκαλεί στα εγκαίνια της τρίτης κατά σειρά ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “Μεταξύ μας“, που θα λάβει χώρα στο “ΦΙΞ in ART”, στις 18 (…)

Περισσότερα »

Καλοκαιρινά τμήματα Φωτογραφίας & Photoshop

28 Μαΐου 2014

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Η Photoglobe Seminars σας προετοιμάζει για το καλοκαίρι με ένα ταχύρυθμο τμήμα φωτογραφίας και Photoshop. Για να προλάβετε να κάνετε και καμιά βουτιά, τα μαθήματα θα διαρκέσουν μόνο 1 μήνα. Πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα, στις (…)

Περισσότερα »

Workshop Φωτογράφηση Μόδας

4 Απριλίου 2014

Δηλώστε συμμετοχή στο Workshop “Φωτογράφηση Μόδας” που θα γίνει στις 13 Απριλίου 2014 στη Θεσσαλονίκη. Η διάρκειά του είναι 4 ώρες και απευθύνεται σε κατόχους φωτογραφικών μηχανών DSLR με βασικές γνώσεις φωτογραφίας. Το workshop θα πραγματοποιηθεί με 2 μοντέλα, 1 (…)

Περισσότερα »

“Βήματα και πρόσωπα” Έκθεση φωτογραφίας

28 Ιανουαρίου 2014

H Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στα εγκαίνια της δεύτερης κατά σειρά ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “Βήματα και πρόσωπα”, που θα λάβει χώρα στο “Block 33”, στις 5 Φεβρουαρίου 2014. Τριάντα πέντε συμμετέχοντες, εκατοντάδες βήματα, συναντήθηκαν με δεκάδες πρόσωπα και (…)

Περισσότερα »

Έκθεση Φωτογραφίας των τμημάτων του Πείραμα Πολυχώρος / Βασιλική Ελευθερίου

6 Ιουνίου 2013

Αφίσα έκθεσης

Όταν οι άνθρωποι ψάχνουν τη δημιουργία και έναν τρόπο έκφρασης, όταν βρίσκουν τα θέματα τους σε ένα βιβλίο, σε μια υπαίθρια αγορά, στους τοίχους με τα γκράφιτι και τα συνθήματα ή σε ένα ερειπωμένο μοναστήρι σε ένα βουνό. Όταν τα (…)

Περισσότερα »

Παρουσίαση βιβλίου “Το χαμένο ημερολόγιο του Κίμωνα Ρ.” του Νίκου Κυριακίδη

6 Ιουνίου 2013

Βιβλιοπαρουσίαση του βραβευμένου μυθιστορήματος «Το χαμένο ημερολόγιο του Κίμωνα Ρ.», εκδόσεις Ρώμη, του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Νίκου Κυριακίδη: την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ, στο χώρο πολιτισμού Μπενσουσάν Χαν, Εδέσσης 6 (πλησίον Πλατείας Εμπορίου), Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη Το μυθιστόρημα (…)

Περισσότερα »

Workshop Αναλογικής Φωτογραφίας

10 Μαΐου 2013

Η αναλογική φωτογραφία και το φιλμ, όσο αν και οι περισσότεροι πιστεύουν το αντίθετο, ζουν ανάμεσα μας. Αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου στις 19:00 – 20:00  και την Κυριακή 12 στις 17:00 έως 18:00 στο Coo Bar στη Βασιλέως Ηρακλείου 4 (…)

Περισσότερα »

Workshop φωτογραφίας μόδας στο Photoglobe και τους μαθητές μου

26 Φεβρουαρίου 2013

Workshop μόδας Θεσσαλονίκη 2013, Φωτογραφία: Photoglobe/Βασιλική Ελευθερίου

Ένα σεμινάριο μόδας με τους μαθητές μου τον Ανδρέα, τον Γιάννη, τη Νίκη, τη Λένα, τον Σάκη, την Κύρα, την Μένη, τη Φανή, την Ευτυχία, τον Ηλία, τον Κώστα στην Photoglobe, σε ένα εκπλητικό διατηρητέο κτίριο στην οδό Βενιζέλου της Θεσσαλονίκης. (…)

Περισσότερα »