Μαθήματα φωτογραφίας και βίντεο στο Photoglobe Seminars

8 Σεπτεμβρίου 2014 // Νέα

Event / Open Call Φίλων της Φωτογραφίας
15 Σεπτεμβρίου 2014, 19:00
Βενιζέλου 23 (κέντρο), 4ος όροφος

Το Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στον ατμοσφαιρικό χώρο του, τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, σε μία συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και προβληματισμών γύρω από τη φωτογραφία και τις εφαρμογές της, με τη συνοδεία κρασιού και μουσικής.

Σκοπός της συνάντησης είναι ο ανοιχτός διάλογος με το κοινό που ασχολείται ή ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη φωτογραφία καθώς και μια πρώτη γνωριμία με την εισηγήτρια του Photoglobe Seminars, Βασιλική Ελευθερίου, η οποία θα παρουσιάσει μία διαδραστική εισαγωγή του νέου κύκλου μαθημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση ενός δωρεάν κύκλου σεμιναρίων* της επιλογής τους.

*Τα σεμινάρια του Photoglobe Seminars καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικού πεδίου γύρω από τη φωτογραφία και το βίντεο ενώ παράλληλα παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία βιωματικής έκφρασης, καθώς εμπλουτίζονται με φωτογραφικές εξορμήσεις, εκδρομές και εκθέσεις. Μεταξύ άλλων, λειτουργούν και νέα τμήματα Food Photography, Καλλιτεχνική Φωτογραφία, Επαγγελματική φωτογραφία εκδηλώσεων καθώς λειτουργεί και συνδρομητική Λέσχη Φωτογραφίας σε ετήσια βάση. Δείτε το αναλυτικό περιεχόμενο των τμημάτων εδώ.
Εισηγητές/συντονιστές σεμιναρίων: Βασιλική Ελευθερίου, Γιώργος Κουσαγιαννίδης.

Επικοινωνία
Κεντρικά Γραφεία Photoglobe Seminars

Συντονίστρια
Βασιλική Ελευθερίου
2310 421 115
6949 737942
info@seminars.photoglobe.gr