Φωτογραφίες

Καλοχώρι και πάλι

5 Αυγούστου 2015

Vasiliki Eleftheriou, Kalochori Thessaloniki

Για ακόμα μια φορά ο δρόμος με έβγαλε σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για φωτογράφιση που είναι το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία είκοσι χρόνια επισκέπτομαι το μέρος αυτό παρατηρώντας τις αλλαγές που συμβαίνουν στην πάροδο των ετών. Τις (…)

Περισσότερα »

Thessaloniki Pride και βόλτα στη παραλία

4 Αυγούστου 2015

Vasiliki Eleftheriou, paralia Thessaloniki

Στις 20 Ιουνίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου υπήρχαν διάφορες εκδηλώσεις στα πλαίσια του Thessaloniki Pride. Περπατώντας στη παραλιακή και πηγαίνοντας προς το σημείο όπου ακουγόταν η μουσική είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω διάφορους ανθρώπους που (…)

Περισσότερα »

I work out like this

24 Φεβρουαρίου 2015

Vasiliki Eleftheriou-warehouse 7-blogpillbox

I work out like this είναι ο τίτλος του άρθου της φίλης Έλενας Σαμαράς στο blog της. Στον χώρο του γυμναστηρίου Warehouse 7 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης πριν από λίγο καιρό φωτογράφισα τα κορίτσια με funky outfits για τις ανάγκες (…)

Περισσότερα »

Εργοστάσιο Αλλατίνη

17 Φεβρουαρίου 2015

Vasiliki Eleftheriou Ergostasio Allatini

Ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην περιοχή της πόλης της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ερηπωμένο στη συμβολή των οδών Θ. Σοφούλη και Ανθέων. Τα κτίσματα τα διεκδικεί η φύση και αφήνονται στη φθορά του χρόνου. Περπατώντας στους χώρους των διαφόρων κτιρίων μέσα (…)

Περισσότερα »

Κωπηλατικοί αγώνες στον Ναυτικό όμιλο Θεσσαλονίκης

15 Οκτωβρίου 2014

Vasiliki Eleftheriou Naftikos Omilos Thessaloniki

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου το πρωί έγιναν κωπηλατικοί αγώνες στον Ναυτικό όμιλο Θεσσαλονίκης. Λόγω καιρού οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με εργόμετρα στη στεριά. Παρόλα αυτά μπορέσαμε κάποια στιγμή αργότερα να ακολουθήσουμε τους κωπηλάτες και στο νερό.

Κυριακάτικη βόλτα στο στρατόπεδο Καρατάσου

9 Σεπτεμβρίου 2014

Vasiliki Eleftheriou Stratopedo Karatasou Thessaloniki

Από την προσθεσινή μου κυριακάτικη βόλτα στο στρατόπεδο Καρατάσου στη Θεσσαλονίκη. Πορτραίτα ανθρώπων που χορεύαν με τους ήχουν της ποντιακής λύρας και των παραδοσιακών ποντιακών τραγουδιών.

Γιώργος Σοφιανίδης λύρα, παράδοση, Πόντος

28 Ιουλίου 2014

Vasiliki Eleftheriou

Από την φωτογράφιση για το εξώφυλλο του νέου μουσικού cd του Γιώργου Σοφιανίδη και τα γυρίσματα του video clip στο Ριζοχώρι Αριδαίας.

Καλοχώρι και μυδοκαλλιέργεις Χαλάστρας

6 Μαΐου 2014

Photoglobe, Vasiliki Eleftheriou

Μια κυριακάτικη εκδρομή στο Καλοχώρι και στις μυδοκαλλιέργειες στη Χαλάστρα με έναν υπέροχο καιρό και εκπλητικό ουρανό. Το ελληνικό φως στο μεγαλείο του.

Η Πλάζ Αρετσούς στη Θεσσαλονίκη σε εγκατάλειψη

28 Φεβρουαρίου 2014

Photoglobe Vasiliki Eleftheriou Aretsou Thessaloniki

Χειμωνιάτικος ήλιος και ένα κτίριο που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Άρης Κωνσταντινίδης και η ομάδα του,την πλάζ Αρετσούς στη Θεσσαλονίκη.Στα πλαίσια του κρατικού προγράμματος Ξενία (Xenia Hotels) το οποίο ήταν ένα Κρατικό Πρόγραμμα κατασκευής και λειτουργίας ξενοδοχείων του Ε.Ο.Τ. από το 1950 έως το 1974. Το Πρόγραμμα (…)

Περισσότερα »

Live εμφάνιση του συγκροτήματος Stardust Band

26 Φεβρουαρίου 2014

Photoglobe Vasiliki Eleftheriou Stardust 02

Πρίν από λίγες μέρες το συγκρότημα Stardust Band έκανε την πρώτη του live εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.