Εκθέσεις φωτογραφίας

Φαντάσου: Ελλάδα Ομαδική έκθεση φωτογραφίας

5 Ιουνίου 2015

Η Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “φαντάσου: ΕΛΛΑΔΑ”, που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς στις 10 Ιουνίου 2015. Ένα ταξίδι στα χρώματα, τις γεύσεις, τη φύση και τα συναισθήματα που (…)

Περισσότερα »

“Μεταξύ μας” Έκθεση φωτογραφίας

14 Ιουνίου 2014

«Η ζωή είναι όμορφη, οποιαδήποτε κι αν είναι.» Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε Το photoglobe seminars σας προσκαλεί στα εγκαίνια της τρίτης κατά σειρά ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “Μεταξύ μας“, που θα λάβει χώρα στο “ΦΙΞ in ART”, στις 18 (…)

Περισσότερα »

Βήματα και πρόσωπα Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας

18 Φεβρουαρίου 2014

Στις 5 Φεβρουαρίου 2014 η Photoglobe Seminars πραγματοποιήσε μια ομαδική έκθεση φωτογραφίας των μαθητών, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη. Τριάντα τρείς συμμετέχοντες, εκατοντάδες βήματα, συναντήθηκαν με δεκάδες πρόσωπα και δημιούργησαν 146 φωτογραφίες που κινούνται σε τρεις διαφορετικές θεματικές, με φόντο (…)

Περισσότερα »

“Βήματα και πρόσωπα” Έκθεση φωτογραφίας

28 Ιανουαρίου 2014

H Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στα εγκαίνια της δεύτερης κατά σειρά ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο “Βήματα και πρόσωπα”, που θα λάβει χώρα στο “Block 33”, στις 5 Φεβρουαρίου 2014. Τριάντα πέντε συμμετέχοντες, εκατοντάδες βήματα, συναντήθηκαν με δεκάδες πρόσωπα και (…)

Περισσότερα »

Έκθεση φωτογραφίας RGB

4 Οκτωβρίου 2013

Poster exihbition RGB

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2013 διοργάνωσαμε στην Photoglobe Seminars την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο Red Green Blue. Οι δεκαέξι συμμετέχοντες εμπνευστήκαν από τα τρία χρώματα και το αποτέλεσμα είναι μια πανδαισία χρωμάτων με 65 φωτογραφίες. Η ανταπόκριση (…)

Περισσότερα »

The RGB Photo Show – Video

3 Οκτωβρίου 2013

Θεσσαλονίκη – Η έκθεση φωτογραφίας RGB που διοργανώθηκε από το Photoglobe Seminars και την Βασιλική Ελευθερίου, είχε τα εγκαίνια στις 27 Σεπτεμβρίου 2013, φιλοξενώντας 16 νέους λάτρεις της φωτογραφίας με τα έργα τους. Ο χώρος της έκθεσης, οι φωτογραφίες των (…)

Περισσότερα »

Βίντεο από τη μέρα των εγκαινίων της έκθεσης στο Μπενσουσάν Χαν

25 Ιουνίου 2013

Θεσσαλονίκη, 10 Ιουνίου 2013 – Η έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της Βασιλικής Ελευθερίου εξελίχτηκε σε ζωντανή εκδήλωση που τράβηξε ως τα ξημερώματα της επομένης. Καλή οργάνωση, πολύ καλό υλικό, πολλοί επισκέπτες που δεν έμειναν διψασμένοι χάρη στο χορηγό Fast Drink (…)

Περισσότερα »

Εγκαίνια έκθεσης στο Μπενσουσάν Χαν των τμημάτων φωτογραφίας

11 Ιουνίου 2013

Εγκαίνια έκθεσης τμημάτων φωτογραφίας / Βασιλική Ελευθερίου

Διάχυτη ήταν η χαρά χθες το βράδυ στα εγκαίνια της έκθεσης των μαθητών μου στο Μπενσουσάν Χαν. Αν και τα καιρικά φαινόμενα ήταν εναντίον μας με βροχή και χαλάζι η συρροή του κόσμου ήταν απίστευτη. Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ (…)

Περισσότερα »

Βραδιά παρουσίασης βιβλίου και έκθεση φωτογραφίας

8 Ιουνίου 2013

Παρουσίαση βιβλίου και έκθεση φωτογραφίας “Το χαμένο ημερολόγιο του Κίμωνα Ρ” - Φωτογραφία: Photoglobe/Βασιλική Ελευθερίου

Χθες το βράδυ είχα την τύχη να βρεθώ στην πολύ πετυχημένη παρουσίαση του βιβλίου “Το χαμένο ημερολόγιο του Κίμωνα Ρ” του φίλου και συγγραφέα Νίκου Κυριακίδη στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και με έκθεση φωτογραφιών βασισμένων στο βιβλίο, τριών μαθητών (…)

Περισσότερα »

Art is Hard – Συνέντευξη στην TV100

2 Μαΐου 2013

Art is Hard - TV100 Interview

Μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας στην δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης με αφορμή τη συμμετοχή μου στο φεστιβάλ Art is Hard 2013.